Over Synedrion

Synedrion staat voor groei en verbetering

Het was in 2007 dat ik veel mensen adviseerde over het starten van een specialistische opleiding in IT-management. Velen twijfelden tussen deze master en een algemene MBA. Door mijn vragen gingen ze nadenken over hun loopbaan in de IT of meer algemeen. De keuze voor een opleiding werd hierdoor een logisch gevolg.
In die periode kreeg ik vaak de feedback “Jouw vragen zetten me aan het denken.” en “Je helpt me mijn toekomst helder te krijgen.” Voor mij was dat de reden om te starten met loopbaanadvies, volgde cursussen en richtte ik Synedrion op. Eerst één dag in de week en later steeds meer.

Inmiddels is Synedrion het bedrijf vanwaar ik, Guus de Mari, mensen begeleid hun professionele toekomst helder te krijgen. Ik help ze met vragen als “Ik wil iets anders, maar weet niet wat goed past?” of “Ik heb al 20 jaar niet gesolliciteerd, hoe pak ik dat aan?” en “Mijn baan staat op de tocht, kun je me helpen?

Samen werken we aan jouw toekomst, zoals de oude grieken elkaar hielpen bij het vormen van nieuwe leiders. Mensen die weten hoe hun toekomst eruit ziet en leiderschap nemen over hun eigen carrière.

Het synedrion (συνέδριον: “bijeenkomst”) was in Hellas de vergadering van de leden van een Oud-Griekse koinon (=gemeenschap, een politieke organisatievorm). Het was de plaats waar strategie werd uitgedacht en nieuwe leiders werden gevormd.

Guus de Mari is lid van Noloc, de beroepsvereniging van loopbaanprofessionals en jobcoaches. Registratienummer 8347.

Synedrion
Guus de Mari
gdm@synedrion.nl
+31 65310 2418

Synedrion is een handelsnaam van De Mari v.o.f., geregistreerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer 65237005.

Enkele belangrijke documenten: