Over Synedrion

Synedrion staat voor groei en verbetering

Synedrion werkt aan de toekomst. Samen maken we de toekomst. Dit doen we door middel van loopbaan of re-integratie coaching of je spelen een spel om inzicht te krijgen.

Synedrion is het bedrijf van Guus de Mari. Hij heeft ruim twintig jaar ervaring in onderwijs, coaching en advies. Hij helpt mensen en organisaties zich te ontwikkelen en toekomstbestendig te worden. Dat doet hij door coachen, opleiden en vooral door ze de ogen te openen.

Het synedrion (συνέδριον: “bijeenkomst”) was in Hellas de vergadering van de leden van een Oud-Griekse koinon (=gemeenschap, een politieke organisatievorm). Het was de plaats waar strategie werd uitgedacht en nieuwe leiders werden gevormd.

Guus de Mari is lid van Noloc, de beroepsvereniging van loopbaanprofessionals en jobcoaches. Registratienummer 8347.

Synedrion
Guus de Mari
gdm@synedrion.nl
+31 65310 2418

Synedrion is een handelsnaam van De Mari v.o.f., geregistreerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer 65237005.

Enkele belangrijke documenten:

2 gedachtes over “Over Synedrion

  1. Dag Guus, goed om te zien dat het thema “loopbaan” ook bij jou zo’n prominente plek in je eigen loopbaan heeft gekregen. Het “Interessante Vragen Spel” lijkt me zeker waardevol bij loopbaancoaching. Ben je misschien ooit van plan om daar ook een variant voor jongeren van te ontwikkelen, gericht op het traject van LOB/studiekeuze? Dat zou ik erg interessant vinden! Groeten!

    1. Beste Femke,
      Er is op dit moment nog geen ‘jongeren-variant’ van het loopbaanspel, maar ik vind het prima om te kijken of dat te ontwikkelen is. Ik stel voor dat we elkaar spreken hierover en kijken of er mogelijkheden zijn. Ik ben bereikbaar op 06-53102418 om een afspraak te plannen.
      Groet, Guus

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.