Check je loopbaan tijdens de

16 t/m 21 september 2019

Ben jij zoekende in werk- en loopbaanzaken? Meld je aan voor de Week van de Loopbaan 2019!

Tijdens de landelijke Week van de Loopbaan van 16 t/m 21 september 2019 staan in heel Nederland de deuren bij loopbaanprofessionals en jobcoaches open. Maak vrijblijvend kennis met een Noloc loopbaanexpert bij jou in de buurt en krijg persoonlijk advies over jouw loopbaanvraagstuk.

Werkzoekend of beweging willen in je werk

Ben je werkzoekend? Wil je meer plezier en energie uit je werk halen? Sta je stil in jouw ontwikkeling? Ben je toe aan een volgende stap in jouw loopbaan? Wil je weten waar jouw kwaliteiten liggen? Er kunnen talloze redenen zijn waarom je vastloopt in je werk. Je weet dat het belangrijk het is om werk te doen dat bij je past en waar je gelukkig van wordt. Een loopbaanprofessional helpt je je doel scherp te krijgen en een ontwikkelplan op te stellen, zodat je in beweging blijft.

Leven Lang Ontwikkelen

Ook als je het prima naar je zin hebt, kun je al nadenken over je toekomst. Tenslotte zijn de tijden dat je 30 jaar bij dezelfde werkgever werkt voorbij. Door jezelf voortdurend te ontwikkelen blijf je bij en groei je mee met de veranderende arbeidsmarkt. Dat is gemakkelijker gezegd dan gedaan.

Hoe doe je dat dan: blijvend ontwikkelen? Een loopbaanprofessional kan je daarbij helpen en nieuwe wegen laten ontdekken.

Meld je aan voor de Week van de Loopbaan

Ben jij zoekende in werk- en loopbaanzaken en heb je behoefte om eens van gedachten te wisselen met een vakkundige loopbaancoach bij jou in de buurt? Ook ik stel mijn praktijk open in tijdens de  week van de Loopbaan. Ik nodig je uit om vrijblijvend een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek.

Laden...

Vol = vol dus maak nu alvast een afspraak!